AkoestiCafé viert eenjarig bestaan

AkoestiCafé viert eenjarig bestaan

Het AkoestiCafé op woensdagavond 14 februari heeft een feestelijk tintje.De jubileumeditie in De Huiskamer staat in het teken van jong talent, met drie singer-songwriters. Onder hen de Nieuwegeinse SavannaJoy.

Akoestische optredens

Een jaar geleden was de eerste editie van het AkoestiCafé, een door Nieuwegein reizend muziekfestijn. Tien mooie avonden zijn er inmiddels al geweest, met in totaal 26 akoestische optredens. De jubileumeditie kent een vernieuwende opstelling, met drie singer-songwriters die tegelijk op het podium staan en aan elkaar en het publiek hun liedjes laten horen. De sfeer is daardoor intiemer en persoonlijker dan in een standaard optreden. Deze ‘in-the-round’ opstelling is een groot succes gebleken in Nashville.

Andere stijl

Op het podium staan Utrechter Robbert Reedert (foto), Hagenees Jhilani Wijsman en Nieuwegeinse SavannaJoy. Elk heeft een andere stijl en een ander geluid, waarmee het een verrassende en afwisselende avond belooft te worden. De locatie is De Huiskamer, Boogstede 2 in Nieuwegein. De deur opent om 20.00 uur. De toegang is zoals altijd gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage in de onkosten zeer op prijs gesteld.

reacties