Anna van Rijn voert actie voor Rundu Secondary School in Namibië

Anna van Rijn voert actie voor Rundu Secondary School in Namibië

Je toekomst laten voorspellen, taarten gooien naar docenten, oliebollen eten en een grote sponsoractiviteit. Leerlingen en docenten van het Anna van Rijn college in Nieuwegein sluiten op 22 december opnieuw het jaar spetterend af met de Red Nose Day. Tijdens deze actiedag haalt de school geld op voor de Rundu Secondary School in Namibië. Ook dit jaar staat de dag weer bol van de activiteiten.

Hogere klassen

De eersteklas leerlingen gaan voor een leuke sponsoractiviteit. De hogere klassen bemannen verschillende eetkraampjes, verkopen kerstversiering en sjoelen bij een enorme sjoelbak. Dit jaar zijn er extra vernieuwende activiteiten. Zo komt er bijvoorbeeld een rodeostier in de school!

Rundu

Met de nieuwe en vertrouwde activiteiten hoopt de school in de buurt te komen van het bedrag dat vorig jaar is opgehaald, namelijk €7500,-. Een bedrag waar de Rundu Secondary School goed gebruik van maakt. Door een nieuwe leerplichtwet barst de school in Namibië namelijk uit haar voegen en kunnen ze het geld extra goed gebruiken voor schoolmaaltijden, schoolspullen en inschrijfgeld voor vervolgopleidingen van de weeskinderen.

Foto: Anna van Rijn.

reacties