Featured Video Play Icon

Band Stay Tuned naar CityZingt

Op zaterdag 1 juli wordt de verjaardag van Nieuwegein gevierd. En … op een feestje wordt gezongen. Met zoveel mogelijk Nieuwegeiners, jong en oud,  wordt er samen gezongen met koren en unieke optredens van Nieuwegeinse zangtalenten.

The Voice of kids

De gemeente heeft dit jaar een bijzondere primeur, namelijk een optreden van de band Stay Tuned. Vier zangers die allen hun talenten al hebben bewezen in de The Voice Kids. Zij vormen samen de band Stay Tuned en hebben hard gewerkt aan hun eerste single. Het is voor het eerst dat Nederlandse deelnemers van The Voice samen een band gaan vormen.  Kom naar CityZingt om ze te bewonderen.

Nieuwegeinse zangtalenten

Naast de band StayTuned staat op een groot podium in de Kuil het Nieuwegeinse huiskoor te zingen. Samengesteld uit enthousiaste zangers. Zij worden ondersteund door het Dutch Event Choir. Op de avond zullen ook diverse Nieuwegeinse talenten optreden als Savanna, Jamie van Rijkom en Yasmijn van Achterberg. En om het dak er helemaal af te laten gaan komt de band Rockaoke iedereen uitdagen een lied te zingen op het podium. En uiteraard kan de inmiddels zeer populaire vlogger Kevin van CityPlaza niet ontbreken. Hij zal de gastheer van de avond zijn. Kortom, het wordt een gezellige avond met op de avond zelf nog meer verrassende optredens.

Het Nieuwegeinse meezingspektakel is gratis te bezoeken en begint om 15.30 uur in de Kuil in City.

Video: Stay Tuned 

reacties