Enige Wintercircus van regio vandaag in Nieuwegein

Enige Wintercircus van regio vandaag in Nieuwegein

Het moderne wintercircus van Arlette Hanson doet vandaag Nieuwegein aan. Het is het enige Wintercircus van de regio, na het verdwijnen van Cascade in de Stadsschouwburg en het Wintercircus bij de Jaarbeurs in Utrecht. Het Wintercircus in de Grote Zaal van DE KOM start vanmiddag om 13.00 uur. De artiesten vertolken dan de voorstelling Fraaie Fratsen!.

Eigentijds

Circusdirecteur Arlette Hanson heeft van haar Wintercircus een echt eigentijds circustheater weten te maken. Dit Nederlandse Wintercircus wordt door kenners gezien als hét Nederlandse antwoord op beroemde circussen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize. Groot voordeel van Wintercircus Arlette Hanson: het is een echt gezellige familieshow gebleven.

Pretpark

Op het podium in de zaal ligt geen piste vol zaagsel, er staat een compleet pretpark! De medewerkers van dit pretpark Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dekom.nl en telefonisch via 030 6045554.

De foto is van Piet Hein Out.

reacties