Expositie ‘Leden & Lente’ van Kunstenaars Centrum Nieuwegein

Expositie ‘Leden & Lente’ van Kunstenaars Centrum Nieuwegein

Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein houdt van zondag 11 februari tot en met zondag 25 maart 2018 een expositie van eigen werken, onder het motto ‘Leden & Lente’. Hiermee willen de kunstenaars laten zien hoe de lente al bij hen in de bol is geslagen.

Lentekriebels

De expositie omvat schilderijen, foto’s en keramiek en zowel abstract als figuratief is vertegenwoordigd. Maak kennis met de verschillende en zeer diverse stijlen van de exposanten en laat u verrassen; misschien krijgt u ook al lentekriebels van hun werk. De galerie is te vinden op Kerkstraat 38 in Jutphaas en is gedurende de expositie vrij toegankelijk op zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Gluren bij de Buren

Op zondag 11 maart doet het Kunstenaars Centrum Nieuwegein ook mee aan het jaarlijkse evenement ‘Gluren bij de Buren’. De galerie is dan geopend vanaf 12.00 uur. U kunt dan niet alleen gluren naar de expositie ‘Leden & Lente’, maar ook naar kunstenaars aan het werk, dans, kalligrafie en luisteren naar muziek en gedichten.

Opening

Op zondag 11 februari zal de voorzitter van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Henk Satijn, om 16.00 uur de expositie openen. U bent dan van harte welkom in de galerie, maar zeer zeker ook daarna. Meer informatie over de galerie en de exposanten is te vinden op de website van de galerie: www.kcn-galerie.nl.

 

reacties