Geen punten voor Geinse clubs

Geen punten voor Geinse clubs

Geinoord en JSV hebben zaterdag geen punten gepakt. JSV ging thuis met 2-3 ten onder tegen FC Almere en Geinoord verloor op eigen veld met 1-2 van TOV.

JSV wilde op eigen veld graag met FC Almere afrekenen. In het eerste half uur kreeg JSV een aantal kansen, zonder resultaat.
Het was FC Almere die de score opende. Na twee minuten was het weer gelijk. Banfi scoorde de 1-1. Vijf minuten later kreeg JSV een penalty, Sven Banfi maakte geen fout en zette zo de club op een 2-1 voorsprong. Dat was tevens de ruststand.
Na rust probeerde JSV door te drukken, maar moest zich snel gewonnen geven toen FC Almere uit een vrije trap wist raak te schieten. In de laatste tien minuten scoorde JSV een doelpunt, dat wegens buitenspel werd afgekeurd. Ver in de blessuretijd scoorde Almere de 2-3.

Geinoord speelde thuis tegen TOV uit Baarn. De Nieuwegeiners deden het verdienstelijk in de competitie. Gezien de positie op de ranglijst was Geinoord de favoriet. Het liep echter anders. TOV kwam in de 21e minuut op voorsprong. Pas in de 68e minuut wist Soulaiman Akani de gelijkmaker te scoren. Toch leverde deze treffer niets op: in de laatste minuut scoorde TOV. Voor Geinoord is het de tweede thuisnederlaag op rij.

Door deze nederlaag zakt Geinoord naar de derde plaats in de Tweede Klasse. JSV is met ee negende plaats nog veilig, maar moet oppassen dat de concurrentie niet langzaam dichterbij sluipt.
Volgende week speelt Geinoord thuis tegen FC De Bilt en JSV gaat op bezoek bij VVZ’49.

 

reacties