Gemeente houdt enquête over openingstijden recyclingstation

Gemeente houdt enquête over openingstijden recyclingstation

Om de openingstijden van het afvalrecyclingstation aan de Utrechthaven zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de inwoners van Nieuwegein, houdt de gemeente een enquête die tot 22 januari kan worden ingevuld.

Voorkeur

Om het scheiden van afval makkelijker te maken voor de inwoners, wil de gemeente Nieuwegein de openingstijden van het recyclingstation aanpassen. Maar omdat hierbij rekening moet worden gehouden met het beschikbare budget, moet men schuiven met de huidige openingstijden; er komen dus geen uren bij. Daarom wil de gemeente van de gebruikers van het recyclingstation horen welke openingstijden hun voorkeur hebben.

Enquête

De huidige openingstijden zijn: maandag van 10.00 tot 16.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. U kunt tot 22 januari uw mening geven in een enquête op www.nieuwegein.nl/denkmee. Het kost u slechts vijf minuten van uw tijd. Hoe meer mensen meedoen, hoe duidelijker het wordt wat de meeste gewenste openingstijden van het reclyclingstation zijn en welke aanpassingen nodig zijn.

Foto: Pixabay

reacties