Inschrijving Kleine Prijs van Nieuwegein 2018 is geopend

Inschrijving Kleine Prijs van Nieuwegein 2018 is geopend

Bands uit Nieuwegein, IJsselstein en de nabije omgeving kunnen zich inschrijven voor de Kleine Prijs van Nieuwegein, die in maart zal worden gehouden. De winnaar mag optreden op het Geinbeatfestival.

Eeuwige roem

De Kleine Prijs van Nieuwegein is een jaarlijks terugkerende bandcompetitie van de Stichting Geinbeat. Dit jaar wordt de competitie samen met The PIT georganiseerd. De voorronden zijn op vrijdag 2 en 9 maart. De finale is op vrijdag 23 maart. De winnaar krijgt niet alleen bloemen, champagne en eeuwige roem, maar speelt ook op het Geinbeatfestival. Vermoedelijk stroomt de winnaar ook door naar de voorronden van de Utrecht Popprijs.

Inschrijven

Bands die willen deelnemen, kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar kleineprijs.geinbeat@gmail.com – ter attentie van Anneke. Bij de inschrijving graag vermelden waar de band vandaan komt, het aantal muzikanten en de muziekstijl. Bands met standplaats Nieuwegein/IJsselstein hebben voorrang, maar ook bands uit andere plaatsen in de provincie Utrecht mogen zich aanmelden. De sluitingsdatum is maandag 5 februari.

Foto: Maarten Janmaat

reacties