JSV verliest opnieuw uitduel, Geinoord wint in Wijk

JSV verliest opnieuw uitduel, Geinoord wint in Wijk

JSV en Geinoord hebben in het carnevalsweekend wisselend gepresteerd. Geinoord won in Wijk bij Duurstede met 1-2, JSV verloor in en tegen Loosdrecht met 3-1.

JSV heeft het thuis gemakkelijker van uit. De ploeg uit Nieuwegein Noord  speelde in Loosdrecht tegen de plaatselijke FC en verloor dit weekend opnieuw. En dat terwijl JSV gewoon op voorsprong kwam: na 13 minuten spelen Sam Koolsteeg kopte een voorzet van Martijn Kroneman binnen. Vlak voor rust kreeg JSV een strafschop tegen, maar Loosdrecht wist deze niet te benutten. Vlak voor rust wist Loosdrecht via Tom Frinsel langszij.

Na rust was Loosdrecht de betere ploeg.  Er waren twaalf minuten gespeeld en Patrick Bonhof scoorde de 2-1. JSV-keeper wist nog op de eerste poging redding te brengen, maar was bij de tweede poging kansloos.
In de 87e minuut counterde Loosdrecht en wis zo de 3-1 te scoren, Edwin Klok was de doelpuntenmaker.

Geinoord deed het in Wijk bij Duurstede een stuk beter.  Wie naar de ranglijst keek zou een aanvallend Geinoord en een defensief CSW verwachten, maar niets leek minder waar. De mannen uit Wijk verstopten zich niet. Toch was het Geinoord dat ik voorsprong kwam. Een vrije trap van Niels Maat verdween achter de keeper van CSW. Tijdens de wedstrijd waren er kansen over en weer, maar echt groot waren ze niet. In de slotminuut breidde Geinoord de voorsprong uit, Timo Meerding wist te ontsnappen en maakte zo de 0-2. Het tegendoelpunt van Jens van Doorn kon Geinoord niet ongerust maken.

Stand

Geinoord stijgt door deze zege naar de tweede plaats, met een punt achterstand op Victoria, wat nog wel een wedstrijd meer te spelen heeft. JSV vinden we na deze wedstrijdronde op plek 9. Volgende week spelen beide ploegen een thuiswedstrijd: Geinoord speelt  tegen TOV en JSV speelt tegen FC Almere

reacties