JSV wint belangrijke wedstrijd, Geinoord sluit aan bij top

JSV wint belangrijke wedstrijd, Geinoord sluit aan bij top

JSV en  SV Geinoord hebben zaterdag een belangrijke wedstrijd gespeeld en die winnend afgesloten. Geinoord won thuis met 2-1 van Fc de Bilt en JSV won uit bij VVZ met 1-4.

JSV moest van VVZ winnen om niet in de gevarenzone terecht te komen. Het leek alsof de spelers wisten dat deze wedstrijd zo belangrijk was. JSV won met 1-4 van de Soestenaren. Sven Banfi was de grote man met 2 treffers, Martijn Kroneman en Enzo Greene maakten er ieder 1. JSV boekt de eerste zege sinds begin februari en neemt daarmee afstand van de onderste regionen.

Geinoord nam het thuis op tegen FC de Bilt. De rood-witten wonnen met 2-1. Robert Maat bracht Geinoord in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong. Robin Noteboom bracht de Biltenaren in de 72e minuut  op 1-1. Roland Truggelaar scoorde tien minuten later de winnende treffer.

Geinoord sluit door deze treffer weer aan bij de top drie en heeft na 16 wedstrijden 30 punten verzameld. De club staat 4 punten achter koploper Victoria, maar dat heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. JSV staat negende en slaat een flink gat met de degradatiezone.

Volgende week is er geen programma en worden er inhaal en bekerwedstrijden gespeeld.

reacties