Kanshebbers voor komende Nieuwegein Awards bekendgemaakt

Kanshebbers voor komende Nieuwegein Awards bekendgemaakt

De eerste 54 genonineerden voor de komende Nieuwegein Awards zijn bekendgemaakt door de organisatie. Op zaterdag 10 februari aanstaande worden de Awards uitgereikt in elf categorieen. Dit gebeurt in sportcomplex Merwestein.

Duurzaamheid

In de categorieën Vrijwilliger, Vrijwilligersorganisatie, Duurzaamheid, Ondernemer/Onderneming en Politicus zijn de namen bekend, evenals in de sportcategorieën. Op 10 januari buigt de jury Cultuur & Evenement zich over haar kandidaten.

Evenement van het jaar bij de vorige editie (foto: Rutger Lamers)

 

Vrijwilliger

Uit de kandidaten in de categorie Vrijwilliger zijn Peter Bakker van Stichting Hartslag, Ahmad Alaji die zich onder andere voor De Tweede Verdieping inzet en Willy van den Brink van De Partner genomineerd. Voor de award Vrijwilligersorganisatie koos de jury Buurtbemiddeling Nieuwegein, De Nieuwe Hoop Kringloop en de organisatie van Kindervakantieweek Jeugdland.

Politiek

In de categorie Duurzaamheid kwam de jury uit op bewonersvereniging EnergieN, het initiatief Cals MUN (Model United Nations) en inwoonster Veronique Vermeulen. Kapsalon Jan van Doorn, Gastronomie Boerderij De Middenhof en ICT Dienstverlener Knoworries zijn genomineerd voor de award Ondernemer/Onderneming.

Voor Politicus van 2017 maken kans Martin Monrooij (CU), Ton de Mol (VSP) en Mark Snoeren (VVD).

Bekijk alle kanshebbers, oa ook die in de sportcategorieen, op de website van Nieuwegein Awards.

Foto’s: Rutger Lamers.

reacties