Pak jij voor jouw club € 1.000 en coole trainingsshirts?!

Nieuwegein fietst! daagt sportclubs uit om voor en na het sporten op de fiets te springen. Dat vinden wij een sportief idee! Bovendien zijn hiermee grote prijzen te winnen: € 1.000 en teamshirts! Heb jij of heeft jouw team een goed idee om het fietsen naar je club te stimuleren, doe dan mee met de clubpitch! Deelname is gratis! Leden die de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich  aanmelden voor de CLUBPITCH.
poster_nieuwegein_fietst_clubs_zonder datum
Wil je meer lezen  over de actie ‘Fietsen naar je club’. Ga naar de website van Nieuwegein Fietst voor details.

En de winnaar is…

De eerste campagne van Nieuwegein Fietst is afgelopen. We vroegen je mooie fietsfoto’s te maken in Nieuwegein. Er kwamen 70 inzendingen. Die allemaal serieus zijn beoordeeld door een vakkundige jury. Alle prijswinnaars zijn bekend.

De winnaars van de Nieuwegein Fiets met de winnaar van de publieksprijs (foto: NieuwegeinFietst!)
De winnaars van de Nieuwegein Fiets met de winnaar van de publieksprijs (foto: NieuwegeinFietst!)

De publieksprijs is gewonnen door  Peter Vermeulen geworden. Zijn foto heeft de meeste likes / hartjes gekregen op Facebook, Twitter en Instagram samen. De cadeaubon t.w.v. 100 euro neemt hij vrijdag 21 april in ontvangst.

Peter Vermeulen
De winnende foto voor de publieksprijs is van Peter Vermeulen.

De winnende foto’s

 

 

 

Word jij de fietsambassadeur van Nieuwegein Fietst?

NIEUWEGEIN FIETST

Ben je een Nieuwegeiner en 100% fan van de fiets?  Word jij helemaal enthousiast wanneer steeds meer mensen voor de fiets kiezen? Word dan als vrijwilliger de nieuwe fietsambassadeur van Nieuwegein fietst!

Wat ga je doen?

Als ambassadeur jaag je fietsacties en evenementen aan. Je bent veel in beeld op social media. Je bent altijd nieuwsgierig naar iemands fietsverhaal. Je vindt het leuk om te netwerken en bezoekt bedrijven en verenigingen om Nieuwegein fietst! te promoten. Je weet mensen te enthousiasmeren en hebt overtuigingskracht.

Je bent 3 maanden actief, daarna dragen we het stokje over aan de volgende. Je bent handig met sociale media en schiet makkelijk een foto. Communicatie-experts van Nieuwegein fietst! helpen je waar nodig. Tot slot bruis je van de energie en rust je niet voordat alle Nieuwegeiners elke dag op de fiets stappen.

Reageren?

Ben jij dit? Of ken je iemand die perfect in het plaatje past? Laat het ons weten! @ngeinfietst of info@nieuwegeinfietst.nl

 

Nieuwegein Fietst

Fietsen is gezond, duurzaam, leuk, en slim. Alleen of samen met je kinderen, een vriendenclub of collega’s. Je kunt fietsen voor je plezier, maar ook om files naar je werk voorbij te snellen.

In Goedopweg werkt de gemeente Nieuwegein samen met de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland. Goedopweg vloeit voort uit het landelijke initiatief Beter Benutten.

Denk mee in het Goedopweg panel

Wil jij ook meedenken over mobiliteit, reiskeuzes en de bereikbaarheid van jouw werk of reisbestemming in Midden-Nederland? Word dan lid van het Goedopweg-panel! Want als lid van dit panel kun jij je mening geven over de acties die wij bedenken om jouw reistijd te verkorten. Of je krijgt unieke sneakpreviews van projecten in jouw omgeving, waarbij jouw feedback belangrijk is. Voor jou en je medeweggebruiker.

pay-off goed op weg 2017 gemeente utrecht