Featured Video Play Icon

Nieuwegein krijgt een buitenbioscoop

Haje buiten biosDe film ‘Burnt’ onder de sterrenhemel in een natuurgebied bekijken. Het kan op vrijdag 2 september vanaf 20.30 uur in een buitenbioscoop achter het Hajé restaurant aan de A27 bij Nieuwegein. Op het terrein bij het Natuurpark wordt een megascherm neergezet, inclusief geluid en catering.

Belangstellenden krijgen de film ‘Burnt’ te zien. De film gaat over een chef-kok die zijn Parijse restaurant met Michelinsterren is kwijtgeraakt. Na enige tijd opent hij een nieuw restaurant in London. Het doel is het beste restaurant ooit op te richten. Bekijk de trailer van de film.

Hajé-woordvoerder Ester van der Veen:

,,We hebben het concept van de buitenbioscoop vorig jaar in Nieuwegein geprobeerd. Het was toen erg koud, maar we vinden de proef wel geslaagd. Daarom gaan we dit seizoen vaker een film buiten laten zien. De beleving is uniek en er is genoeg belangstelling. We hebben inmiddels tientallen aanmeldingen. De beleving is uniek.”

Er is plek voor 250 bezoekers. De film begint na zonsondergang en is niet geschikt voor kinderen jonger dan twaalf jaar.

 

reacties