Nieuwjaarsfeest Nieuwegein live bij NieuwegeinTV

Nieuwjaarsfeest Nieuwegein live bij NieuwegeinTV

NieuwegeinTV zal komende maandagavond 8 januari een live stream verzorgen van het Nieuwjaarsfeest 2018 vanuit Stadstheater DE KOM in Nieuwegein. Hierdoor is het officiële zaalprogramma in de Rabobankzaal ook online via www.nieuwegeintv.nl te bekijken.

Speech

In het programma spreekt burgemeester Frans Backhuijs zijn nieuwjaar speech uit en worden de jaarlijkse jongerenlintjes uitgereikt. In het zaalprogramma – dat een uur duurt – is ook dans en muziek. De presentatie is in handen van Dagmar van Amerongen. In de zaal zitten zeshonderd Nieuwegeiners. Voor mensen die in de zaal geen zitplaats kunnen krijgen, is het mogelijk het zaalprogramma ook op schermen in de foyer te bekijken.

Vriendschap

Het thema van de avond is Vriendschap. Dit komt op allerlei verrassende manieren terug in het programma. Tijdens de receptie zullen bezoekers naar hun mening gevraagd worden over Vriendschap. De livestream op NieuwegeinTV begint om 19.25 uur en is ook direct te zien via het Facebookkanaal en het Youtubekanaal van

Alle Nieuwegeiners zijn welkom op het Nieuwjaarsfeest in de foyer van DE KOM. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het duurt tot 22.00 uur.

De archieffoto is van Stephan Gomersbach.

reacties