Nieuwjaarsfeest Nieuwegein in teken van vriendschap

Nieuwjaarsfeest Nieuwegein in teken van vriendschap

Het thema voor het Nieuwjaarsfeest in Nieuwegein voor deze editie is Vriendschap. De traditionele Nieuwjaarsreceptie aan het begin van het nieuwe jaar wordt in gezamenlijkheid van vijf instellingen georganiseerd. Het zijn welzijnsorganisatie MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping, Stadstheater en Kunstencentrum DE KOM, Verbindion Nieuwegein en de Gemeente Nieuwegein. Het feest wordt gehouden op maandag 8 januari in DE KOM. Vlogger Dagmar van Amerongen uit Nieuwegein zal het zaalprogramma aan elkaar praten.

Opgave

Nieuwegeiners zijn welkom vanaf 19.00 uur. Er is een zaalprogramma vanaf half acht. Plekken om te zitten in de zaal is beperkt, daarom is opgave van aanwezigheid vooraf belangrijk. Aanmelden om het zaalprogramma bij te wonen kan tot 31 december aanstaande via nieuwjaarsfeest@dekom.nl.

Promo Nieuwjaarsfeest 2017

Toespraak

Als je alleen het Nieuwjaarsfeest buiten de zaal wil meemaken, dan kan dat ook. Aanmelden hoeft dan niet. Buiten de zaal is het officiele programma met onder andere de toespraak van burgemeester Frans Backhuijs en de uitreiking van de jongerenlintjes op schermen te volgen. Het officiële programma vanuit de Rabobankzaal is vanaf 19.25 uur rechtstreeks online te zien via NieuwegeinTV.nl en nieuwegein.nl.

De foto is van Rutger Lamers.

reacties