Featured Video Play Icon

Politie nog steeds op zoek naar dief van babymelkpoeder

Een man weet flink wat blikken babymelkpoeder te stelen bij Etos in Nieuwegein. Deze blikken zijn duur en dat maakt het een geliefde buit voor dieven.

Het gebeurt in de middag van woensdag 10 mei. De man loopt rond 15.45 uur nonchalant de Etos in winkelcentrum City Plaza binnen. Hij gaat direct naar het schap met babymelkpoeder en wanneer hij de kust veilig acht, haalt hij een tas onder zijn jas vandaan. Deze vouwt hij rustig uit en dan stopt hij er zeven blikken babymelkpoeder in. Met de goed gevulde tas verlaat hij de winkel.

Oogcontact

Opvallend is dat de dief even oogcontact lijkt te hebben met een andere man in de Etos. Aan de hand van de beelden is echter niet te bewijzen dat deze man daadwerkelijk iets met de diefstal te maken heeft en daarom is hij in de uitzending onherkenbaar gemaakt. De politie houdt wel rekening met eventuele medeplichtigheid.

Signalement

– lichtgetinte man
– 20-30 jaar
– 1.80-1.85 m
– kort donker baardje
– zwarte jas
– blauw shirt
– grijze broek
– zwarte schoenen met witte verticale streep op de hak
– zwarte pet met witte letters voorop

Wie herkent deze winkeldief die zeven blikken babymelkpoeder steelt? Laat het ons weten via één van de tipnummers: 0800 – 6070 of anoniem 0800 – 7000.

Uitzending 29 november 2017

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

reacties