Slecht weekend Nieuwegeins voetbal

Slecht weekend Nieuwegeins voetbal

Zure nederlagen  voor de Nieuwegeinse clubs die in de eerste klasse uitkomen vandaag. Geinoord verloor met 1-0 bij Woudenberg, JSV werd thuis met 3-2 verslagen door Breukelen.

JSV verspeelt voorsprong twee keer

JSV kwam nog wel 1-0 en 2-1 voor. Maar wist die marge beide keren niet vast te houden. Trainer Michael van den Berg:

,,Het was 0-0 bij rust, we kwamen 2-1 voor, ik dacht toen dat we er waren. Maar twee keer niet goed verdedigen zorgde voor de nederlaag.”

JSV, dat als nummer vijf het weekend inging (en Breukelen als nummer vier) verloor door de nederlaag de aansluiting met de top vier. De ploeg uit Galecop staat nu vier punten achter Breukelen en zestien achter koploper Sliedrecht.

Vrije val Geinoord

Geinoord dat als nummer acht aan het weekend begon, verloor bij de nummer elf. Na een geweldige start van de competitie onder de naar FC Utrecht vertrokken Rudy Jansen komt de gevarenzone nu wel heel snel dichtbij. Trainer Frans Schuitemaker:

,,We wonnen geen duels. Woudenberg was feller en had wel de echte wil om te winnen. Ik schaam mij diep. Dit was een wanvertoning.”

Geinoord staat nu een punt boven nummer elf Montfoort, en twaalf punten boven hekkensluiter GDC. De voormalige hoofdklasser begon als nummer acht aan het weekend, verloor bij de nummer elf en komt na een geweldige start nu dichtbij de gevarenzone.

reacties