Speciallympics Nieuwegein organiseert OranjeSpelen

Speciallympics Nieuwegein organiseert OranjeSpelen

Op maandag 9 april organiseert Speciallympics Nieuwegein de OranjeSpelen. Dit eerste evenement van 2018 vormt het startschot van het Speciallympics evenementen jaar. Het evenement vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in ’t Veerhuis (Nijemonde 4, Nieuwegein).

Lekker sporten

Speciallympics Nieuwegein is een sport– en beweegprogramma dat is ingericht voor mensen die het lastig vinden om aan te haken bij reguliere sport- en beweegactiviteiten. Met het programma wil men zo veel mogelijk mensen de kans geven om lekker te sporten en te bewegen. Speciallympics Nieuwegein bestaat uit een samenwerking tussen verschillende zorginstellingen en sportaanbieders.

Oranjegevoel

Met oog op Koningsdag 2018 zal dit evenement helemaal in teken staan van het oranjegevoel. Vandaar de naam ‘OranjeSpelen’. Het evenement bestaat uit vier verschillende (sport)activiteiten: tafeltennis, dansen, rolstoelvaardigheid en oud-Hollandse spellen. Daarnaast is er ook de gelegenheid om even bij te komen van al het bewegen onder het genot van een lekker drankje en/of een snack. Tevens zal er een leuk aandenken aan deelname van het evenement verbonden zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor het evenement kan door een mail te sturen naar c.vanderlingen@merwestein.nl.

 

reacties