Summerschool ‘Hack je kleding’ in de bieb

Summerschool ‘Hack je kleding’ in de bieb

Altijd al een superheld willen worden? Of droom je meer van een uitvinder carrière à la Steve Jobs? En heb je in de laatste schoolvakantieweek nog ruimte voor leuke dingen? Tijdens de summerschool van bibliotheek De tweede verdieping leer je kleding hacken. Ontwerp bijvoorbeeld een lichtgevende broek en een jas die je smartphone oplaadt. Of maak een pet waarmee je muziek kan maken en een bril met camera.

Ontwerper

De summerschool vindt plaats van 14 t/m 16 augustus (10.00 uur tot 16.00 uur) in de bibliotheek. Samen met een ontwerper gaan kinderen in teams aan de slag. Op 16 augustus wordt de summerschool afgesloten met een demonstratie van de gehackte kleding voor ouders, familie en vrienden. ‘Hack je kleding’ is geschikt voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Deelnemers mogen eigen kleding meenemen die ze ‘slimmer’ willen maken maar de bibliotheek zorgt ook voor genoeg kleding die gehackt kan worden.

Aanmelden

De summerschool kost, inclusief lunch en drankjes, 30 euro voor leden en 45 euro voor niet-leden (korting met Nieuwegein Stadspas is mogelijk).  Aanmelden kan tot 7 augustus via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Summer school’.

De foto is van De Tweede Verdieping.

reacties