Tafeltennissters VTV winnen bij rentree Van Boheemen en De Hoop

Tafeltennissters VTV winnen bij rentree Van Boheemen en De Hoop

De tafeltennissters van VTV/Jinbu Europe hebben afgelopen zondag de wedstrijd tegen AnytimeFitness/Westa winnend afgesloten. Bij de ploeg uit Nieuwegein maakten Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen een geslaagde rentree.

Sabbatical

Jacintha de Hoop nam na de afronding van haar bachelorstudie een sabbatical in Australië en omstreken. Vera van Boheemen was op studiereis in Kaapstad geweest. Beiden hadden de afgelopen weken flink getraind en speelden tegen Westa hun eerste wedstrijd na hun afwezigheid.

Rots in de branding

Jacintha de Hoop verloor haar eerste partij met 10-12 in de vijfde game van Karlijn van Lierop. Vera van Boheemen verloor in drie games van Emma van der Zande. Maar Sanne de Hoop bleek VTV’s rots in de branding te zijn. Zij won haar openingspartij van invalster Nina van Oost en na de pauze versloeg ze Emma van der Zande. Jacintha de Hoop zette VTV op een 3-2 voorsprong met een vlotte overwinning op Nina van Oost.

Beslissing

De slotpartij tussen Vera van Boheemen en Karlijn van Lierop moest de beslissing brengen tussen een gelijkspel of winst voor VTV/Jinbu Europe. Op inzet kon Van Boheemen aanklampen bij het niveau van het Wessemse jeugdtalent en uiteindelijk wist ze te zegevieren. Hierdoor trok VTV de wedstrijd met 4-2 naar zich toe.

Landskampioen

Op zondag 11 februari mag VTV/Jinbu Europe vol aan de bak tegen de huidige koploper en regerend landskampioen Dozy Den Helder/Noordkop.

 

reacties