Techniekmarkt op Tech Campus Nieuwegein

Techniekmarkt op Tech Campus Nieuwegein

Op donderdag 25 januari organiseert ROC Midden Nederland op de Tech Campus de jaarlijkse Techniekmarkt. Tijdens deze markt presenteren BOL 4-studenten van verschillende techniekopleidingen hun projecten en stages.

Vier colleges

Voor het eerst zijn de vier colleges; ICT College, Bouw & Interieur College, Tech College en Automotive College, tegelijk vertegenwoordigd. Deze vier colleges vormen samen de Tech Campus in Nieuwegein. De Techniekmarkt is bedoeld voor ouders, begeleiders, bedrijven en natuurlijk toekomstige studenten en andere belangstellenden. De studenten van de diverse opleidingen hebben de afgelopen periode in groepjes gewerkt aan projecten waaronder webwinkel, vakantiewoning, robot, sorteermachine, bodytrainer, buitenkachel, pannenkoekenmachine en nog veel meer. Andere studenten presenteren hun stagebedrijf en de opdrachten die ze daar hebben uitgevoerd.

Vakjury

Een vakjury beoordeelt de groepen op diverse onderdelen. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger van het bedrijfsleven, twee alumni en Wethouder Snoeren. Er worden prijzen uitgereikt voor het meest creatieve project, het meest innovatieve project, het meest professionele project en de beste ambassadeur.

Opleidingen ontdekken

Ben je op zoek naar een technische mbo-opleiding op niveau 4, dan mag je de Techniekmarkt zeker niet missen! Stel je vragen en leer van de ervaringen van onze studenten: o.a. Middenkader Engineering, Bouwkunde, Applicatie- en media ontwikkeling en Technisch Specialist personen en/of bedrijfsauto’s.

Gratis toegang

De Techniekmarkt vindt plaats op donderdag 25 januari a.s. van 14.00-16.00 uur op de leslocatie Harmonielaan 2 te Nieuwegein. Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

reacties