Tweede benefiet voor stichting Dag Zonder Zorgen

Tweede benefiet voor stichting Dag Zonder Zorgen

Stichting Dag Zonder Zorgen organiseert komende zondag 10 december voor de tweede keer een groot sportevenement in sportschool NewStyle te Nieuwegein aan de Constructieweg 2A. Met het sportevent wordt zowel gesport als geld opgehaald voor het goede doel. De gehele opbrengst gaat naar de stichting Dag Zonder Zorgen.

Gezinsbelevenissen

De stichting – actief in Nieuwegein – houdt zich bezig met uitdelen van positieve gezinservaringen voor gezinnen met een ‘kleine portemonnee’. In 2018 wil de stichting een dag naar een pretpark mogelijk maken voor 180 personen.

Bijdrage

Het sportevent is toegankelijk voor iedereen uit Nieuwegein en omstreken. Deelnemers die meedoen aan de sportactiviteiten betalen hiervoor (toegang is uiteraard gratis). Zondag start de dag met een spinningmarathon van 10.00 tot 13.00 uur. Verder zijn er ook nog andere sportactiviteiten en knutselactiviteiten voor kinderen inclusief een kinderbingo. Ook is er een loterij aan verbonden met fantastische prijzen mede beschikbaar gesteld door Nieuwegeinse organisaties. Deze bijdrage gaat in zijn geheel naar de stichting. Wethouder Martijn Stekelenburg zal aanwezig zijn voor het overhandigen van een cheque met het uiteindelijke bedrag,

Meer informatie

Wilt u ook de stichting steunen dan kan dat. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Dag Zonder Zorgen. U bent van harte welkom aanstaande zondag 10 december bij wellness/healthclub NewStyle Nieuwegein.

reacties