Eerste AkoestiCafé van 2018 in Theatercafé De Kom

Eerste AkoestiCafé van 2018 in Theatercafé De Kom

Het eerste AkoestiCafé van 2018 is op woensdag 10 januari in Theatercafé De Kom, waar de deur om 20.00 uur opengaat. Optredens worden verzorgd door de jonge Tilburgse muzikant Jelle Verse en het ervaren Utrechtse folkgezelschap Laroux.

Contrasten

De organisatie spreekt van een avond met contrasten: “Jelle heeft zijn wortels in de hedendaagse rapmuziek, terwijl Laroux zijn inspiratie vindt in de folk, cajun en Louisiana-blues. De verbindende factor is de puurheid van hun muziek en de liefde voor de Nederlandse taal.”

Laroux

Jelle Verse is een selfmade en veelzijdig muzikant, die zijn muziek zelf schrijft en produceert. Speciaal voor het AkoestiCafé laat hij zich vergezellen door een pianiste en een gitarist. Laroux is de tweede band van de oprichter van de vermaarde cajungroep Allez Mama, waarmee voorman Lenny Laroux meer de intimiteit opzoekt. Speciaal voor dit optreden onderbreekt de band zijn winterstop. In de zomer start Laroux met een nieuwe theatertour, waarvan het AkoestiCafé een voorproefje zal krijgen.

Gratis toegang

De toegang van het AkoestiCafé is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Theatercafé De Kom is te vinden op het Stadsplein.

Foto: folkgezelschap Laroux

reacties