WDM autoverhuur neemt nieuwe Opel bedrijfswagens in ontvangst

WDM autoverhuur neemt nieuwe Opel bedrijfswagens in ontvangst

De bedrijfswagenverhuurder WDM autoverhuur uit Nieuwegein verjongt zijn wagenpark met 11 nieuwe Opel bedrijfswagens. Een groot gedeelte van de instroom is ten behoeve van de groei. De wagens komen van Opel bedrijfswagens Woerden en werden feestelijk in ontvangst genomen.

“Na een jarenlange stabiele basis met wagenpark en klanten, ligt de focus nu op groei . We richten ons hierbij in eerste instantie op de directe omgeving van Nieuwegein/Utrecht”, aldus Hans Klaassen, directeur WDM autoverhuur Nieuwegein.

WDM autoverhuur staat bekend om zijn excellente wagenpark en de service die ze aan hun klanten verlenen. Door hun goede aanpak kiezen steeds meer klanten voor WDM autoverhuur.

Hulp nodig met verhuizen?

Een particulier kan voor al zijn verhuizingen ook bij WDM autoverhuur terecht. Niet alleen voor een verhuiswagen maar ook voor alles wat hierbij komt kijken zoals een steekwagen, verhuisdekens, spanbanden etc.

“Voor de zakelijke klant hebben we onze uniek haal en breng service. Wij brengen en halen de bestelauto’s op elk gewenst adres in de regio. Ook voor speciaal vervoer zoals, dubbelcabine, personenbussen en vrachtauto’s kan de klant bij WDM autoverhuur terecht.”

Flexibiliteit

In de autoverhuur is flexibiliteit en snelheid belangrijk. WDM autoverhuur werkt samen met partners die snel op activiteiten en calamiteiten inspelen.

“Autocentrum van Vliet uit Woerden is een van deze bedrijven die dit begrijpt en veel ervaring heeft met bedrijfswagens. Vandaar ook de uitbreiding met de 11 nieuwe Opels in het wagenpark. 6 x Movano’s met een laadbak + lift, 1 x Vivaro, 2 x Combo en 2 x Movano bestel.”

 

reacties