Effectief adverteren op Nieuwegein TV

Bereik van onze 400.000 unieke sitebezoekers, wees zichtbaar op onze 3 miljoen webpagina vertoningen en in de 3 miljoen videoviews. Online adverteren op Nieuwegein TV, verzekert u van een groot bereik in de regio Nieuwegein. Uw banner, video, commercial of advertorials wordt maandelijks vertoond aan 50.000 regiogenoten of via ons netwerk maandelijks aan 200.000 personen in de randstad.

Koffie of even bellen?

In september hebben we een mooie aanbieding: Wij laten jouw advertentie, drie maanden lang 12.500 keer per maand zien op NieuwegeinTV. Je betaald hiervoor 95 euro per maand. Aanvullend ontvang je van ons 20.000 extra gratis vertoningen.  Voor deze actie stuurde we ook een nieuwsbrief. Wil je meer weten over de aanbieding vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Wil je advies, een gerichte vraag, voorbeelden of simpelweg even checken hoe NieuwegeinTV aansluit bij jouw marketingdoelstelling?
Geen probleem. Wij bellen je graag terug.

Bereik van onze kanalen per stad

Videonieuwsbericht

Een videonieuwsbericht is een kruising tussen een advertentie en een inhoudelijk artikel. Een professionele video-journalist maakt een video die met een persbericht wordt geplaatst op een van onze websites. Daarnaast geven wij je artikel een boost door inzet op onze social media kanalen (weekbereik 50.000 personen) en een doelgroep gerichte push op Facebook.

Videoadvertising

Video voegt bereik aan je mediacampagnes toe. Met video maak je een krachtige indruk boven aan onze site. De kijker beleeft je complete boodschap in beeld en geluid. De door Alko Media geproduceerde commercials zijn geschikt voor online markting op onze kanalen, maar ook voor inzet op social media of in de bioscoop. We bedenken de campagne, passen deze toe op een bestaande marketing strategie en kopen deze ook online in bij andere media.

Display Advertising

522-00_fiat_500s_296-x-417px_autowinkel

Display advertising is een krachtig onderdeel in een mediastrategie. Waar kranten en driehoeksborden zorgen voor naamsbekendheid, vergroot display advertising (bannering) niet alleen bekendheid, maar ook de kans op interactiviteit en contact. Mensen zien uw boodschap verdeeld over meerdere ‘slides’ en hebben direct de mogelijkheid om door te klikken naar actiepagina’s, websites, video’s of aanbiedingen.  Op Nieuwegein TV worden rechts boven en boven aan de site banners vertoond, in het formaat van driehoeksbord campagnes. Ook is het mogelijk om display advertising binnen bepaalde categorieën (sport, zakelijk, nieuws) of tijden (etenstijd) te plannen.

Livestreaming

Uw perspresentatie of evenement live streamen via internet.
Het kan met een of meerdere camera’s. Vergroot het bereik van uw evenement door livestreaming via Facebook of YouTube. Nieuwegein TV levert de faciliteiten, denkt mee over de vorm en inhoud van het programma en brengt u een breder en groter publiek.

Een goede livestream gaat gepaard met een marketingcampagne in aanloop naar het evenement. Tijdens het evenement is er een grote inzet van social media. Achteraf wordt het evenement uitvergroot met persberichten, een plaatsing op NIeuwegein TV en push berichten via Social Media. Voor grotere evenementen is het zelfs mogelijk een productie uit te zenden op regionale omroepen.