stofzuiger

Beste stofzuiger

Wat is nu de beste stofzuiger? Om te weten welke stofzuiger je het best kunt kopen, moet je even naar jezelf kijken. Niet a la Freud op een sofa… Maar in een paar stappen neem je jouw wensen onder de loep. Wat voor type ben jij? Snel gestresst door snoeren, of juist door tijdsgebrek? In het eerste geval kies je waarschijnlijk voor snoerloos, in het tweede juist voor accu loos. Laten we eens kijken naar de twee genoemde keuzemogelijkheden. Is de beste stofzuiger voor jou wel of niet stofzuigerzakloos en snoerloos.

 

De beste stofzuiger: wel of geen stofzuigerzak

Is de beste stofzuiger met of zonder stofzak? Ben je erg handig en zie je niet op tegen het telkens legen van een stofbak? Eventjes een zak om die stofbak en hup, je kunt weer verder. Vaak zijn stofbakken doorzichtig en zie je in een oogopslag of de bak geleegd moet worden. Je bespaart hiermee op kosten, want je hoeft niet regelmatig een nieuwe stofzuigerzak te kopen. Daar staat tegenover dat een filter af en toe wel aan vervanging toe is. Gelukkig zijn er ook eco modellen stofzuigerzak, met speciale microvezels. Dat maakt de beste stofzuiger wel zo duurzaam.

 

De beste stofzuiger: wel of niet snoerloos

Is de beste stofzuiger met of zonder snoer? We kennen dat oude vertrouwde model wel, dat af en toe bleef steken omdat het snoer naar het stopcontact niet lang genoeg was. Snoeren zijn vandaag de dag een stuk langer en makkelijker aan te passen, door handige hand en voetbediening. Zo hoef je niet meer door je rug. Het gestuntel met snoeren is ook makkelijk op te lossen door te kiezen voor het snoerloze model. Dan kies je dus wel voor de beste stofzuiger met accu. Let op: decibellen en energievreters. Tip: wil je duurzaam? Kies dan voor een stil model. Ken jezelf, dan ken je jouw beste stofzuiger.