Dyson

Krachtige en moderne stofzuiger Dyson V11

Een krachtige en moderne stofzuiger vind je in de Dyson V11. Deze stofzuiger heeft geen zak en werkt zonder snoer. Je kunt zo overal in huis stofzuigen, zonder iedere keer het snoer te verplaatsen naar een nieuw stopcontact. De Dyson V11 stofzuiger werkt op een accu. Wanneer je kiest om meerdere accu’s te nemen, kun je ook nog langer ongestoord stofzuigen. Je vervangt gewoon de accu wanneer de eerste leeg is. Uiteraard koop je de Dyson V11 met onder andere een oplader en oplaadstation. Je doet dit natuurlijk het liefst in een aanbieding.

 

Goedkoopste opties

Want juist omdat de Dyson V11 stofzuiger zo modern en technologisch nieuw is, is het natuurlijk een vrij prijzige stofzuiger. Wel zijn er verschillende uitvoeringen van de Dyson V11 die ook verschillend in prijs zijn. De goedkoopste is, in de normale prijzen tenminste, de Dyson V11 Torque Drive Extra. Deze kan de zuigkracht tot een uur behouden, is paars van kleur en wordt geleverd met twee borstels en zes accessoires. Voor een kleine meerprijs heb je de Dyson V11 Absolute Extra. Deze is blauw van kleur, kan de zuigkracht tot een uur behouden en wordt geleverd met drie borstels en zes accessoires.

 

Duurder en meer

De absolute hoofprijs betaal je voor de Dyson V11 Absolute Extra Pro. Hierbij heb je zelfs de keuze of je een blauwe of een gouden wil. Daarnaast is het grootste verschil met de andere twee opties dat de stofzuiger tot twee uur continue zuigkracht heeft. Je krijgt bij deze optie ook drie borstels, maar zeven accessoires. De accessoires verschillen voor alle opties, maar bevatten in ieder geval een oplader.