Herby fully loaded

Herbie fully loaded

Je komt erachter dat je partner waar je al zeven jaar met samen bent, vreemd gaat. Na vele slapeloze nachten, besluit je wraak te nemen. Het beste plan dat je tot nu toe bedacht hebt, is het slopen van zijn auto! Je kunt er niet alleen wraak mee nemen, maar misschien ook nog wel een lekker centje mee verdienen.

Sloopauto verkopen

Na wat onderzoek gedaan te hebben kom je erachter dat dit het beste is wat je ooit kon doen. Je hoeft geen moeilijke dingen te doen zoals het verwijderen van onderdelen uit de auto maar je ontvangt al het geld in één keer. Het is nu dus tijd om de auto sloop klaar te maken. Hij staat al enige tijd bij jou in de garage te staan, tijd om uit te vinden wat de auto allemaal kan. Je besluit om hem lekker uit te testen. Om zo te zien hoe je hem het best kunt slopen!

Kwaliteit test

Een aantal scherpe bochten en stunten later, blijkt de auto nog steeds heel te zijn. Geen een kras, nog normaal geluid en het onderstel blijkt ook nog heel te zijn. Jouw ex komt voor de deur met de politie om zijn auto terug te halen, uiteraard omdat het zijn auto is krijgt hij hem meteen terug. Toch enig sinds trots dat je de auto een paar uren lang hebt kunnen afraggen geef je hem de sleutels met een brede smile terug.

Tijd voor een nieuwe

Opgelucht en toch blij dat je de auto kwijt bent (ondanks dat je hem niet hebt kunnen verkopen als sloopauto) krijg je een berichtje van je ex, er schijnt van alles kapot te zijn aan de auto, schijnbaar heb je het onderstel toch kapot weten te maken. Aan het boze berichtje kun je wel lezen dat hij de auto als sloopauto gaat verkopen. Hij stuurt je nog een filmpje na van een tv reclame van een oud vrouwtje. Al met al ben je je frustratie kwijt maar is iedereen tevreden, het was toch maar een hele oude auto, en toe aan een nieuwe.

Mee met de elektronische tijd

Na alles te hebben laten bezinken zit je relaxed op de bank televisie te kijken, tijdens het reclame blokje komt er een reclame van de nieuwe elektrische VW golf. Na de reclame te hebben bekeken weet je het zeker dat dit je nieuwe auto word.

Helaas heb je geen geld van de sloop gekregen maar een nieuwe elektrische auto is nog zo gek niet!