Instagram volgers kopen: vergroot je publiek

Instagram volgers kopen, is dat wel een goed idee? Als beginnend influencer is het soms moeilijk om je publiek te vinden. Nu wordt gezegd dat kwaliteit altijd een publiek vindt, maar die eerste stappen blijven toch altijd het moeilijkst. Daarnaast zijn mensen kritisch. Ze volgen niet zomaar iedereen. Niet alleen moet je kwaliteit leveren, maar het publiek kijkt toch vaak naar het aantal volgers dat je hebt. Velen van hen zien dit als een indicator van kwaliteit.

 

Hoe meer volgers je hebt, hoe meer volgers je zult krijgen. Daarom is Instagram volgers kopen zo’n logische stap om te maken als je een groter publiek wilt bereiken. Het is nu eenmaal zo dat je als Instagram account serieuzer genomen wordt wanneer je kunt laten zien dat je een grote following hebt. Of je focus nu ligt op make-up, muziek, sketches, fitness of welk onderwerp dan ook: Instagram volgers kopen heeft positieve gevolgen.

 

De voordelen van Instagram volgers kopen

Het eerste voordeel van Instagram volgers kopen is dat het je niet veel kost. Voor een paar euro’s heb je al snel zo’n 500 tot 1000 volgers erbij. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je zullen gaan volgen. Met een grote groep aan volgers word je sneller serieus genomen dan wanneer je een kleine following hebt. Natuurlijk zal een hoop afhangen van jezelf: jij moet kwaliteit leveren op je account. Jij moet laten zien dat je de moeite waard bent om te volgen. Desalniettemin kan het kopen van Instagram volgers een hoop verschil voor je maken. En dat is waar het om gaat.

 

Kleven er ook nadelen aan Instagram volgers kopen?

Het grootste nadeel van Instagram volgers kopen is er alleen wanneer je dit te snel doet. Instagram houdt zogenaamde verdachte activiteiten bij op het gebied van spam. Als je te snel volgers verzamelt, kan dit leiden tot een shadowban. Je bent dan niet meer zichtbaar voor anderen, terwijl je zelf niets door hebt. Probeer daarom het kopen van volgers goed te verspreiden, zodat je niet als spam aangevinkt wordt. Als je dit in het oog houdt, haal je het meeste uit je nieuwe volgers.

 

Meer info vind je op Promodeo.com