abonnement

Wat zijn de beste sim only abonnementen?

Op het gebied van mobiele telefonie staat sim only voorop. Het gemak en de lage kosten van deze abonnementen zorgt ervoor dat men vandaag de dag steeds vaker voor sim only kiest. Dat is ten koste van telefoon abonnementen en prepaid (simkaarten). Sim only is tegenwoordig dus zeker de meest populaire keuze wanneer je wilt bellen, sms’en en/of internetten met je telefoon of tablet. 

 

Natuurlijk is men hierbij op zoek naar de beste abonnementen. Wat zijn nou eigenlijk de beste sim only abonnementen?

Persoonlijke voorkeur

De beste sim only abonnementen zijn te vinden door alle abonnementen te vergelijken op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Daarmee wordt bedoeld: wat zoek jij in een sim only abonnement? Dat hangt allemaal af van de manier waarop jij je telefoon gebruikt.

 

Daarom zijn er ook zoveel sim only bundels en kun je bij eigenlijk iedere provider je eigen bundel samenstellen. Ook providers weten namelijk dat persoonlijke voorkeur bij sim only abonnementen van groot belang is. Daarom is het dus mogelijk om zelf bundels samen te stellen. Dat is iets wat de laatste jaren steeds vaker kan.

Het kiezen van jouw beste sim only abonnement

Zoals hierboven al is beschreven: wanneer je op zoek bent naar de beste sim only abonnementen, is jouw persoonlijke voorkeur het belangrijkst. Waar dien je dan op te letten? Dit zijn de belangrijkste punten:

 

  • Ben je een grootverbruiker van data, of ben je juist iemand die voornamelijk gebruik maakt van WiFI-netwerken? Of zit je misschien in het midden? Internet in een sim only abonnement is een grote factor op de prijs. Denk hier dus goed over na en maak op basis daarvan een keuze. 
  • Verder zijn belminuten een belangrijke factor. Sms’jes komen vaak samen met belminuten, dus het is vooral van belang om te bepalen hoeveel je denkt te bellen in een maand.
  • Wil je de vrijheid hebben om eenvoudig over te stappen of je abonnement te beëindigen? Kies dan voor een maandelijks opzegbare sim only abonnement.

 

Natuurlijk kun je ook nog vergelijken op basis van sim only providers en 4G of 5G internet. Door te vergelijken op bovenstaande punten (en indien je wilt op providers en 4G/5G), kom je tot jouw beste sim only abonnement!